Minőség, megbízhatóság, megújulás

Minőség, megbízhatóság, megújulás

Hírek

Dolgozói nap a VIVBER Kft.-nél 2022. 07. 22.

2022. 08. 04.

Bár az idő kevésbé volt kegyes, jól befűtöttek odafent, de szerencsére ebben az évben is sikerült az immár hagyományosnak mondható „Vivber dolgozói napot” megtartani, melyet a nyári leállás előtti utolsó napra szerveztünk. Évről- évre a főzőverseny mellett egyéb játékot is próbálnak a szervezők kitalálni. Miután az idei évünk fókuszában a környezetünk védelme szerepel, így újrahasznosítható hulladékokból hajóépítő verseny került a napirendre.

Mint a hajók alap tulajdonsága, a vízen való fennmaradás (mint első számú prioritás) mellett a külalak és a kreativitás szerepelt a zsűri ponttáblázatában. Hosszas tervezéssel megálmodott, lelkes csapatmunkával kivitelezett, rendkívül ötletes és szellemes hajók készültek el, melyhez kapcsolódóan jelentjük, mindegyik fennmaradt a vízen, így rangsorolás okozott a zsűrinek némi fejtörést.

A dolgozói napok alkalmával a "szokásos" főzőverseny idén szintén nagysikerű volt. A csavar most abban mutatkozott meg, hogy míg a korábbiakban a szervezők előre meghatározott alapanyagból hirdették a versenyt, kivételesen azonban most a fantáziáé volt a főszerep. A csapatok bármilyen alapanyag felhasználásával alkothattak. Ezzel jelentősen megnehezedett a zsűri dolga, ám a dicséret nekik is kijár, hiszen mind a 14 csapat ételét végigkóstolták a közel 40 fok melegben.

A nap fénypontja jubiláló Munkatársaink köszöntése és méltatása volt, 5, 10, 15, 20 és 25 éves törzsgárda jutalmak kerültek átadásra, megköszönve áldozatos munkájukat és lojalitásukat.

Köszönjük Munkatársainknak a kiváló hangulat megteremtését, gratulálunk a díjazottaknak és a résztvevőknek is!