Minőség, megbízhatóság, megújulás

Minőség, megbízhatóság, megújulás

Gyakornoki program

Válasszon

Szakközépiskolásoknak

VIV Zrt.

Középfokú duális képzés

Középfokú szakképző helyekkel együttműködve az ott tartott  elméleti képzéssel összhangban a Kereskedelmi Kamaránál regisztrált képzőhelyként biztosítjuk a tanulók számára a szakmunkás vizsga megszerzéséhez szükséges képzést és gyakorlatot. A tanulók olyan szakemberek mellett tanulhatnak, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.

Cégünk szerte ágazó tevékenységi köre miatt, nálunk olyan plusz ismeretekre is szert lehet tenni, amit a későbbiekben is fel tudnak használni és ezzel a nagyobb ismereti alappal, előnnyel indulhatnak a szakmában.

A szakközépiskolásoknak szánt ismertető anyagunk itt, a "Letölthető dokumentumok" menüpontban megismerhető.

Szakközépiskolásoknak

Felsőoktatásban résztvevőknek

VIV Zrt.

A felsőoktatásban résztvevő, nappali tagozatos hallgatók számára, akik a tanulmányaik mellett szívesen betekintenének a kivitelezés világába, szakmai gyakorlat megszerzésére ajánlunk lehetőséget.

Tapasztalt villamosmérnökök irányításával lehetőséget adunk az ajánlatkérések műszaki kiértékelésének és ajánlatok összeállításában való részvételre, illetve a projektekben való aktív közreműködés és a döntés előkészítési folyamatok megismerése és lebonyolításában való közreműködés is biztosított.

Amit kínálunk:

  • rugalmas munkaidő beosztás, alkalmazkodva hallgatói kötelezettségekhez,
  • leigazolt gyakorlati idő,
  • önálló feladatok, segítőkész csapattal való együttműködésben,
  • lehetőség széleskörű szakmai tapasztalat megszerzése.

A szakmai gyakorlat jó alkalom arra, hogy a hallgatók megismerkedjenek egy vállalat szervezeti és szakmai felépítésével, valós körülmények között készüljenek későbbi mérnöki munkájukra, valamint alapvető ismereteket szerezzenek a specializációjuknak megfelelő gyakorlati villamosmérnöki, mérnökinformatikus, gazdaságinformatikus feladatokból.

Az alapképzésen hat illetve nyolc, a mesterképzésen négy illetve hat hetes szakmai gyakorlat alatt a vállalati kollégáknak módjuk nyílik alaposabban megismerni a hallgatók szakmai képességeit, emberi adottságait, felmérni tudásszintjüket, problémamegoldó képességüket. Így a szakmai gyakorlat jó alkalom lehet arra, hogy alapja legyen egy mérnöki utánpótlás bázisnak, a rövid idejű interjúk helyett megalapozott információk alapján dönthetnek a jelöltek alkalmasságáról.

Ugyanakkor a vállalat feladatainak megoldásához segítségként tekint a hallgatókra. Olyan, a vállalat számára fontos feladatot tűzünk a hallgatók elé, amelynek előkészítésével a szakmai gyakorlaton és megoldásával pedig a szakdolgozatban, illetve a diplomatervben foglalkozhatnak.

Az aktuális lehetőségekről bővebben itt.

Felsőoktatásban résztvevőknek